Förr kunde det vara svårt att veta exakt hur lönsam truckparken var. Tro fick många gånger gå före vetande. Tack vare Mina truckar är det nu lätt att få en komplett översikt över alla truckar i truckparken. Du får svart på vitt och vet allt om dina truckar. Inte hur det kanske är, utan exakt hur det är. I verkligheten. Just nu.
Den kunskapen gör dig till en bättre beslutsfattare – och din truckpark mer lönsam.

Ökad nytta – i praktiken

I praktiken – på ett lager, i en verkstad eller en industri, är trucken på många sätt överlägsen i sin funktion. Men vad säkerställer att den jobbar så effektivt som den förväntas göra? Utebliven kontroll ökar risken för bristande effektivitet och ekonomisk förlust – allt utan att du vet om det.
     Med Mina truckar får du full vetskap. Du får all information på ett och samma ställe, full kontroll över kostnader och samtliga uppgifter online. Nyttan med Mina truckar gör att varje truck presterar maximalt. Så bra som bara en truck från Linde kan göra.

Mer om Mina truckars funktioner

Din truckpark är ett rullande kapital

Ju bättre kontroll du har på truckkapitalet, desto mer tjänar du. Vinsten består av ökad effektivitet och produktivitet, minskade drift- och servicekostnader och mycket mer. Med all fakta om varje enskild truck lätt tillgänglig och uppdaterad är det lätt att avgöra vilka åtgärder som är nödvändiga för att öka effektiviteten och minska kostnaderna. Behöver truckparken omstruktureras? Behövs det fler truckar av en viss typ? Varför går en specifik truck betydligt fler timmar än en annan av samma modell? Med Mina truckar får du alla svar du behöver för att göra en ännu bättre truckaffär.

Beställ Mina truckar idag